Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În cursul zilei de miercuri, 16 iunie, poliţiştii suceveni au întocmit 5 dosare penale în urma constatării unor infracţiuni la regimul rutier săvârşite de conducătorii auto.

Infracţiunile constatate de poliţişti au fost următoarele: punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

În patru dintre situaţii, conducătorii auto au fost depistaţi în stare de ebrietate.

Este şi cazul unui bărbat din Bogdăneşti.  

În jurul orei 18:15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DC 13, în comuna Bogdănești, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 57 ani.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura