Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Situaţia epidemiologică este foarte bună la începutul săptămânii!

Informaţiile Direcţiei de Sănătate Publică Suceava arată că nici în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul populaţiei din zona Fălticeni.

Statistica de luni, 7 iunie 2021, rămâne neschimbată faţă de ziua de duminică: patru cazuri active, câte unul în Fălticeni, Liteni, Horodniceni şi Bogdăneşti.

De la debutul pandemiei, în zona Fălticeni au fost confirmate 3046 de cazuri COVID-19 (1095 de cazuri în municipiul Fălticeni.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 33 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 22.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 0 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane declarate vindecate.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura