Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Asociația „Un Concept Luna”, în parteneriat cu Asociația Rotary Club Suceava Cetate și Muzeul Național al Bucovinei, vă invită joi, 24 iunie 2021, începând cu orele 16.00 la Lansarea albumului de fotografie „Rădăcini. Maicile neamului românesc”, ce va avea loc la Hanul Domnesc Suceava.

Albumul este o colecție de fotografii realizate de Sorin Onișor, „fotograf al satului românesc” și vorbește despre o lume mai puțin cunoscută, o lume a bunicilor, a femeilor din satele românești – simboluri vii ale iubirii, dorului, voinței și înțelepciunii, fiind un omagiu adus lor, dar și o modalitate de a păstra și face cunoscută lumii o părticică de istorie.     

Albumul face parte din proiectul „Memoria afectivă” al Asociației „Un Concept Luna”.

Evenimentul va avea loc în aer liber la Hanul Domnesc Suceava, Strada Ciprian Porumbescu 5, Suceava 720066.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile. Respectarea condițiilor de distanțare socială impuse de reglementările în vigoare și purtarea măștii sunt obligatorii.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura