Home Sport Liga 3: Noul sezon începe tot cu zece serii, dar cu sistem play-off și play-out. Șomuz Fălticeni s-a înscris în campionat și urmează să reia pregătirea

Liga 3: Noul sezon începe tot cu zece serii, dar cu sistem play-off și play-out. Șomuz Fălticeni s-a înscris în campionat și urmează să reia pregătirea

by A.S.
0 comment

Noul sezon fotbalistic al Ligii a 3-a va începe la sfârșitul lunii august. Pe 28 august este programată prima etapă.

Federația Română de Fotbal a stabilit recent să mențină formula de campionat cu 100 de echipe, repartizate în 10 serii.

Pentru a le oferi echipelor mai multe meciuri, va fi introdus sistemul play-off și play-out. La finalul celor 18 etape din sezonul regular, primele 4 echipe vor evolua în play-off, cu un total de 9 etape (tur – retur – tur). Play-out-ul, cu 6 echipe, se va juca în format tur-retur, 10 etape.

La final, primele două echipe din play-off vor participa la meciurile de baraj, pentru promovare ăn Liga a 2-a.

Vor retrograda direct ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii împreună cu echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament.

Șomuz Fălticeni s-a înscris în noua ediție de campionat (al patrulea sezon consecutiv, după promovarea din vara anului 2018). Urmează procedura de omologare a stadionului “Constantin Jamaischi”, În acet sens, un reprezentant al FRF trebuie să ajungă la Fălticeni pe data de 12 iulie.

În jurul aceleiași date, Șomuz va începe perioada de pregătire. Este de așteptat ca în următoarele zile să fie anunțată componența noului staff tehnic, și vom vedea spre ce jucători își vor îndrepta atenția antrenorii și cei din conducerea clubului. După numeroasele plecări de la finalul lunii aprilie, vor fi multe nume noi în echipă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705