Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Ministerul Educației a publicat vineri, 9 iulie, rezultatele finale obținute după soluționarea contestațiilor de absolvenții clasei a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat 2021.

În municipiul Fălticeni, a crescut promovabilitatea la toate cele trei colegii, cea mai mare creştere, de peste 4%, fiind înregistrată la Colegiul „Vasile Lovinescu”.

Soluţionarea contestaţiilor a adus şi singura medie generală de 10.00, obţinută de Lavinia Vultur, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane”, o elevă care s-a remarcat prin rezultatele excepţionale obţinute în anii de liceu dar şi la Olimpiadele Naţionale (Premiuş 1 la Istorie).

95,07% la Colegiul Naţional „Nicu Gane, 212 candidaţi cu medii de promovare (cu 2 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 94,17%.

57,93% la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, 168 de candidaţi cu medii de promovare (cu 5 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 56,21%.

50,89% la la Colegiul „Vasile Lovinescu”, 86 de candidaţi cu medii de promovare (cu 7 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 46,75%.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura