Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi subunităţile de jandarmi din judeţ

La reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și la sediile subunităților de jandarmi din municipiile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni și Rădăuți au vut loc, vineri, 30 iulie 2021, ceremonii militare organizate cu ocazia înaintării în grad.

97 de cadre militare (4 ofițeri și 93 subofițeri), au îndeplinit condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare.

La sediul IJJ Suceava, avansarea în grad a fost oficiată de noul inspector şef, colonelul Ionel Postelnicu.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria. Activitatea s-a finalizat cu intonarea  Imnului Național al României, ne-a informat Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al IJJ Suceava.

În fiecare an, la data de 1 august, sunt înaintaţi în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv.

Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naționale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *