Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În urma fenomenelor meteo periculoase de vineri, 2 iulie, pompierii militari suceveni au intervenit în mai multe localități pentru evacuarea apei.

În municipiul Vatra Dornei, s-a intervenit pentru evacuarea apei din trei subsoluri și patru curți, la persoane fizice, precum și dintr-un subsol, o hală și un magazin mixt, aparținând unor operatori economici.
În municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost evacuată apa din două beciuri, iar în localitatea Vama, din subsolul unei ferme.
În municipiul Suceava, s-a intervenit pentru evacuarea apei din două curți și un subsol, din curțile unor operatori economici, pe strada Traian Vuia, iar în comuna Șcheia a fost evacuată apa dintr-o curte.

Intervenții au avut loc și în Ipotești.

Și în cursul zilei de joi, 1 iulie, ploaia și vijelia au creeat probleme serioase în municipiul Suceava. Învelitoarea de tablă a fost desprinsă de pe acoperișul unui bloc mansardat de pe strada Victoriei, iar o creangă a unui copac a căzut peste un autoturism, pe B-dul 1 Mai.

Mai multe imagini de la intervențiile ISU Suceava, în galeria foto – Fălticeni Online

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura