COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Accident rutier în Cornu Luncii. O mașină în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat în afara carosabilului. Doi dintre aceștia, de 18 și 24 de ani, și-au pierdut viața

Grav accident rutier în această după-amiază, pe raza comunei Cornu Luncii,

Un autoturism în care se aflau cinci bărbați, s-a rasturnat in afara partii carosabile, în localitatea Dumbrava, potrivit ISU Suceava.

La locul producerii accidentului au Intervenit pompierii militari de la Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava – Stația Fălticeni.

Din păcate, una dintre victimele accidentului, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit decedat.

O a doua persoană, în vârstă de 18 ani, a  intrat în stop cardio respirator iar cadrele medicale prezente la fața locului au început procedura de resuscitare. Din nefericire și în acest caz a fost declarat decesul.

Alți trei raniti, cu vârste de 18, 19 și 20 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

Foto și video ISU Suceava

1 thought on “Accident rutier în Cornu Luncii. O mașină în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat în afara carosabilului. Doi dintre aceștia, de 18 și 24 de ani, și-au pierdut viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.