Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Joi,12 august, Secția de Poliție Rurală 12 Preutești a fost sesizată prin plângere de către o femeie de 62 ani, din comuna Vultureşti, despre faptul că a fost lovită de soțul său, în vârstă de 61 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, bărbatul, în cursul zilei de miercuri, 11 august, ora 20.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a geloziei a agresat-o fizic pe soția sa.

Victima a depus plângere penală împotriva soțului său privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie și a solicitat emiterea unui ordin de protecție cu caracter provizoriu față de acesta.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc iminent, ocazie cu care s-a emis ordinul de protecție cu caracter provizoriu din data de 12.08.2021, până la data de 16.08.2021.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura