Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Dispeceratul societății ACET Fălticeni a transmis notificări pentru trei intervenții programate luni, 6 septembrie 2021,pe rețelele de apă din Fălticeni.

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 6 septembrie 2021, între orele 08:00 – 15:00, pentru executarea lucrărilor de cuplare a unei vane de linie de pe strada Zorilor prin programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Zorilor, Caporal Ciofu, Caporal Movileanu, Pictor Aurel Băeșu (parțial), Caporal Manolache.

***

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 6 septembrie 2021, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta PEHD φ 110 mm de pe str. Sergent Sava.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Sergent Sava, Sucevei (parțial), Caporal Manolache (parțial).

***

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 6 septembrie 2021, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta PEHD φ 160 mm de pe strada Sucevei.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Sucevei (parțial).

Unități: Casa Cristea, Cortex, Alpin, Spălătoria Self-Service.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura