Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava susține și recomandă vaccinarea tuturor angajaților din învățământul sucevean

Mesajul de susţinere a campaniei de vaccinare în rândul angajaţilor din învăţământul sucevean este susţinut de la nivelul conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Luni, 11 octombrie, la sediul IȘJ Suceava, a ajuns Caravana vaccinării.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspectorul şcolar Ioan Cezar Anuței ne-a informat că o parte dintre inspectorii școlari au fost vaccinați cu a treia doză.

La nivelul unității, procentul de vaccinare al inspectorilor este de 84,37%, 27 de inspectori școlari fiind vaccinați cu un număr de doze corespunzător schemei complete de vaccinare. Dintre aceștia, 15 s-au vaccinat cu cea de-a treia doză în cursul zilei de luni.

„Este momentul să fim responsabili, activitatea de astăzi fiind în același timp un exemplu și un îndemn pentru vaccinarea voluntară a personalului din învățământ, ca măsură de diminuare a efectelor pandemiei de Covid-19.  În felul acesta, actul didactic se va desfășura cu prezența fizică a copiilor, elevilor și profesorilor cât mai mult timp”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *