Home Educație Şcolile și grădinițele cu rata de vaccinare peste 60% a personalului încep cursurile fizic, celelalte online

Şcolile și grădinițele cu rata de vaccinare peste 60% a personalului încep cursurile fizic, celelalte online

by A.S.
0 comment

Astăzi se încheie vacanţa de două săptămâni, impusă pentru reducerea riscului epidemiologic. Ministerul Educaţiei a anunţat în ce condiţii se pot întoarce elevii la şcoală, de luni, 8 noiembrie 2021.

Comitetul Național pentru Situații de urgență s-a întrunit, vineri, 5 noiembrie, pentru a decide condițiile în care se deschid luni școlile.

Toate deciziile CNSU se vor regăsi într-un ordin de ministru.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunțat că, școlile și grădinițele cu rata de vaccinare peste 60% a personalului încep cursurile fizic, celelalte online.

Consiliile de administraţie ale şcolilor pot să solicite inspectoratelor şcolare judetene ca orele să se desfășoare online, dacă unitatea de învățământ unde rata de vaccinare este peste 60 %, întâmpină probleme  legate de personal sau de orice natură și nu se pot desfășura orele în conditii optime privind măsurile de protectie.

Rata de vaccinare la nivelul fiecărei școli, grădinițe și licee trebuie să fie publicate pe site–urile inspectoratele scolare judetene. Rata de vaccinare fa fi actualizată în fiecare zi de vineri.

1,8 milioane de elevi din cei peste 2,9 milioane ar urma să meargă fizic la școală.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705