COVID-19: Persoanele vaccinate cu schema completă în lunile septembrie şi octombrie îşi pot ridica tichetele de masă de la casieria Primăriei Fălticeni

În luna septembrie 2021, Ministerul Sănătăţii a stabilit metodologia de acordare a alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă beneficiază de o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Aceste tichete de masă se pot ridica în termen de șase luni de la data vaccinării cu schema completă.

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Fălticeni a anunţat că, începând de miercuri 24 noiembrie, persoanele vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19, la Centrul de vaccinare din Municipiul Fălticeni, vor putea ridica tichetele de masă care li se cuvin.

În lunile septembrie şi octombrie, la Centrul de vaccinare din Fălticeni au fost vaccinate cu schema completă circa 1400 de persoane.

Momentan, de la casieria Primăriei Fălticeni (de luni până vineri între orele 11.00 -14.00), pot ridica tichetele de masă persoanele vaccinate cu schema completă în lunile septembrie şi octombrie 2021.

Conform legii, persoanele care fac acum doza 3 de vaccin, așadar au făcut primele două doze în urmă cu cel puțin 6 luni, înainte de apariția Ordinului, nu pot beneficia de aceste vouchere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *