Jucătorul echipei Şomuz Fălticeni, Gabriel Cîrstean, a participat la acţiunea de selecţie pentru echipa naţională a României U18

În perioada 22-23 noiembrie, departamentul de scouting al FRF împreună cu staff-ul naționalei U18 a României au organizat o acțiune de selecție în rândul juniorilor născuți în anul 2004.

Acțiunea care s-a desfășurat la Centrul Național de Fotbal Buftea a constat într-o ședință de pregătire cu selecționerul Daniel Oprescu și staff-ul U18, urmată, a doua zi, de un joc-școală în care au evoluat, împărțiți în două echipe, toți cei 22 de jucători convocați.

Între jucătorii convocaţi s-a numărat şi Gabriel Cârstean, mijlocajul echipei Şomuz Fălticeni.

Reprezentativa U18 a României urma să dispute în noiembrie o ”dublă” amicală în Macedonia de Nord, însă, în contextul pandemiei COVID-19, deplasarea a fost anulată.

După cum v-am mai informat, jucătorul a fost descoperit de către profesorul Marius Lup, la o selecție organizată la Vicovu de Sus (Bivolărie), pe când avea doar 11 ani. Din clasa a 5-a a fost mutat la LPS Suceava unde a fost antrenat un an de  profesorul Marius Lup, iar din clasa a 6-a până în această vară, la finalul clasei a 10-a, a fost antrenat de profesorul Ovidiu Murariu.

George Cârstean este unul dintre tinerii jucători valoroşi din judeţul Suceava în care antrenorul Iulian Ionesi a investit multă încredere în această ediţie de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *