Home ACTUALITATE Secția de box Șomuz Fălticeni încheie anul cu 5 medalii în competițiile oficiale naționale. Buletică și Dinu au obținut bronzul la naționalele pentru cadeți

Secția de box Șomuz Fălticeni încheie anul cu 5 medalii în competițiile oficiale naționale. Buletică și Dinu au obținut bronzul la naționalele pentru cadeți

by A.S.
0 comment

Sfârșit de an competițional pentru secția de box a clubului sportiv Șomuz Fălticeni, coordonată de antrenorul și maestrul emerit al sportului Vasile Nistor.

După cum v-am informat, la sfârșitul săptămânii recent încheiate, la Brăila s-a desfășurat Campionatul Național de Box pentru Cadeți.

La acest eveniment, Șomuz Fălticeni a participat cu 5 sportivi, iar doi dintre aceștia au obținut medaliile de bronz.

Iulian Buletică și Dinu Caludio Dario au pierdut meciurile programate în faza semifinalelor și au rămas cu performanța locului 3.

Pentru Buletică este a doua medalie din acest an, după argintul de la Cupa României Cadeți.

Alte două medalii au ajuns în 2021 în palmaresul clubului în urma evoluțiile altor doi tineri pugiliști: Sebastian Boambă (Locul 3  la Cupa României Cadeți) și Andreea Borșa (Locul 3 la Campionatul Național de Box – Feminin).

„La această ediție a Campionatului Național de Box cadeți am participat cu cinci sportivi, iar doi dintre ei au cucerit medalia de bronz: Buletică Iulian, la categoria 50 kg., și Dinu Claudiu Dario, la categoria 60 kg. Din cauza lipsei de experiență au pierdut lupta în semifinalele. Se putea și mai bine, dar trebuie să ne gândim că au doar vârsta de 13 și respectiv 14 ani. Anul competițional s-a încheiat, copiii au muncit cu dragoste, dăruire și abnegație.  În mare parte sunt mulțumit, anul acesta au fost cucerite cinci medalii, una de argint și patru de bronz, dar fiindcă condițiile de pregătire sunt puțin cam restrânse, putem spune că ne-am făcut treaba. Sunt sigur că domnul primar se gândește la o sală mai spațioasă pentru box, este în proiectul dumnealui acest lucru. Cu o pregătire mai bună și multă muncă, vom aduce și rezultatele mult mai bune. Țin să-i  mulțumesc domnului primar dar și sponsorilor pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat antrenorul Vasile Nistor, maestru emerit al sportului.

Un rol important în evoluţia copiilor care se pregătesc în cadrul secţiei de box îl are instructorul sportiv Cristinel Onofrei, mereu aproape la antrenamente şi în competiţiile oficiale.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705