COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Aflat în carantină la domiciliu, un sucevean a fost găsit la o sală de jocuri de noroc de către jandarmi

Imagine cu rol ilustrativ

În cadrul unei activități de verificare a persoanelor aflate în carantină la domiciliu, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Suceava nu a fost găsit la domiciliul declarat, deși s-a întors recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat.

S-a întâmplat miercuri, 12 ianuarie. În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, jandarmii l-au găsit pe acesta într-o sală de jocuri de noroc din apropiere. Mai mult decât atât, bărbatul nu purta nici mască de protecție, aflându-se într-un spațiu închis.

Fiind întrebat despre motivul pentru care a părăsit locuința, tânărul le-a declarat jandarmilor că a mers până la farmacie și între timp, i-a venit ideea de a se relaxa puțin la „păcănele”.

Această activitate de relaxare l-a costat pe bărbat nu mai puțin de 6 000 de lei, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4 000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei și cu amendă în valoare de 2 000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.