COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Caz de violență în familie în atenția polițiștilor din Vadu Moldovei

Imagine cu rol ilustrativ

În noaptea de sâmbătă spre duminică (9 ianuarie, ora 00:05), polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, au fost sesizați telefonic de către o femeie din comuna Vadu Moldovei, satul Cămârzani, despre faptul că soțul său a lovit-o și este amenințată.

Potrivit IPJ Suceava, deplasați în regim de urgență la fața locului, polițiștii au identificat victima la locuința sa din satul Cămârzani, unde locuiește, fără forme legale, împreună cu sotul său și cei doi copii minori în vârstă de 10 și respectiv 8 ani.

Apelanta a declarat verbal faptul că soțul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a urcat în camera în care ea se odihnea cu copii, a devenit agresiv fizic, lovind-o, totodată a amenințat-o cu acte de violență.

În urma întocmirii formularului pentru evaluarea riscului a rezultat faptul că în cauză există risc iminent.

Astfel s-a emis ordinul de protecție provizoriu, pe o durată de 5 zile, începând din data 9ianuarie 2022 până în data de 14 ianuarie 2022, prin care i s-a impus bărbatului să părăsească locuința familiei, fiind evacuat și să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de partea vătămată și copii.

            În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie” și a infracțiunii, care va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.