Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Începând de joi, 23 martie 2022, la Bacău se desfășoară întrecerile Campionatului Național de Înot pentru seniori, tineret și juniori.

La această competiție participă și 7 înotători de la secția de înot “Nada Florilor” Fălticeni, alături de antrenorii Luis Lăcătuș, Andrei Pinticanu și Constantin Dănăilă.

În prima reuniune, copii din Fălticeni au obținut rezultate excelente, așa cum ne-au obișnuit și în precedentele concursuri.

Cele mai importante rezultate de astăzi i-au aparținut Aissiei Prisecariu. La vârsta de 14 ani, Aissia a obținut trei titluri de campioană națională în proba de 100 de metri Spate, devenind cea mai bună înotătoare la toate cele trei categorii (juniori, tineret, seniori).

De remarcat că fetele din Fălticeni au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului în proba de 100 metri Spate junioare (Aissia Prisecariu – Locul 1, Rianna Amariei – Locul 2, Daria Alexa – Locul 3).

Aissia Prisecariu, campionă națională la 100 m Spate la categoriile seniori, tineret și juniori,

De asemenea, Aissia a obținut titlul național și în proba de ștafetă 4×100 metri Liber – Categoria juniori, alături de colegele sale: Rianna Amariei, Ioana Georgescu și Daria Alexa.

Ștafeta 4×100 m „Nada Florilor” Fălticeni pe primul loc la juniori: Rianna Amariei, Ioana Georgescu și Daria Alexa, Aissia Prisecariu

Aceeași echipă (Prisecariu, Amariei, Georgescu, Alexa) s-a clasat pe locul 3 în proba de 4×100 metri Liber – Categoria Tineret.

Ștafeta 4×100 m „Nada Florilor” Fălticeni pe locul 3 la categoria tineret: Rianna Amariei, Ioana Georgescu și Daria Alexa, Aissia Prisecariu

Competiția națională continuă până sâmbătă, 26 martie.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura