Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În această seară, de la ora 18.00, Şomuz Fălticeni va evolua pe stadionul Uricani, în compania echipei gazdă Ştiinţa Miroslava.

Meciul este programat în cadrul etapei intermediare de miercuri, 4 mai 2022.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Botoşani, cu Bogdan Jijie la centru, ajutat de tuşierii Valentin Popovici şi Ionuţ Ţurcanu.

Observatori: Hulubei Daniel (Vaslui), Laiu Gheorghe (Buzău).

Miroslava este în criză de puncte, în lupta pentru evitarea retrogradării, şi va face cu siguranţă tot ce-i stă în putere pentru un rezultat favorabil, însă şi echipa pregătită de Iulian Ionesi îşi doreşte să continue seria rezultatelor pozitive.

În sezonul regular, meciurile disputate între cele două echipe s-au încheiat la egalitate, iar în prima etapă a play-out-ului, Şomuz a câştigat cu 3-1.

Aşadar se anunţă un meci interesant, pe care îl puteţi urmări prin live streaming, de la ora 18.00, pe canalul de Youtube – Fălticeni Online.

Programul etapei în Play-out:

Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni

CSM Paşcani – Ceahlăul Piatra Neamţ

CSM Bacău – Sporting Juniorul Vaslui

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura