Mențiune obținută de elevii Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni la etapa națională a concursului  “Știu și aplic”

La sfârșitul acestei săptămâni, 13-15 mai 2022, a avut loc etapa națională a concursului „Știu și Aplic – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii”.

Concursul a fost organizat la Iași, fiind găzduit de  Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. Au participat 36 de echipaje. Fiecare județ a putut să trimită la etapa națională un singur echipaj.

Județul Suceava a fost reprezentat de echipa Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni, formată din elevii Covaci Florin și Paveliuc Florin (clasa a XI-a, profilul Tehnician mecanic întrețineri și reparații), pregătiți de profesorul Constantin Corbu.

Echipa din Fălticeni s-a clasat pe un onorat  locul 4, recompensat cu  mențiune, se arată pe pagina de socializare a Colegiului “Vasile Lovinescu”.

Concursul a constat în două probe, o probă teoretică și o probă practică și a avut ca obiectiv identificarea si promovarea elevilor cu aptitudini si interes sporit pentru domeniul de studiu: securitate si sănătate în muncă.

Sursa informație și foto – Colegiul Vasile Lovinescu

Postări recente

Video: Un nou eveniment “Noaptea Cercetătorilor Europeni” la Fălticeni

Presa pe scurt: Univeristatea din Suceava nu majorează taxele pentru cazarea studenţilor

Găniștii de aur