Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Final de competiție pentru echipa de natație “Nada Florilor”, pregătită de antrenorii Pinticanu Andrei, Lăcătuș Luis și Constantin Dănăilă.

Fetele din Fălticeni au încheiat Cupa României de la Târgoviște cu o zestre de 20 de medalii: 9 de aur, 3 de argint și 8 de bronz.

Ultimele 8 medalii au fost obținute în finalele programate sâmbătă.

Aissia Prisecariu a obținut aurul în proba de 50 de metri spate la categoria Juniori, cu un nou record național, al treilea doborât în această săptămână.

În finala la 50 metri spate,  podiumul a fost ocupat doar de sportive din Fălticeni: Rianna Amariei – medalie de argint, Daria Alexa – medalie de bronz. A fost a doua finală cu podium fălticenean.

Aissia a fost pe podium și în proba de 50 metri spate la categoriile Tineret și Seniori (2 medalii de bronz).

Fetele au performat și la nivel de ștafetă. Medalie de aur obținută în finala probei de 4×100 mixt, categoria Juniori, în componența: Prisecariu Aissia, Baciu Amalia, Radu Elena și Alexa Daria.

Alte două medalii, de bronz, au fost obținute de Ioana Georgescu, în finalele probelor de 1500 metri liber, la categoriile Juniori și Tineret.

În clasamentul individual, realizat la finalul competiției de la Târgoviște, Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul 2. Fălticeneanca a obținut 753 de punte în statistica Federației Internaționale de Înot (FINA).

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura