Home ACTUALITATE A început distribuirea cardurilor pentru beneficiarii programului “Sprijin pentru România”

A început distribuirea cardurilor pentru beneficiarii programului “Sprijin pentru România”

by A.S.
0 comment

Poşta Română distribuie, începând de vineri, 10 iunie 2022, primele loturi de carduri pe care vor fi virate ajutoarele financiare acordate persoanelor aflate în situații de deprivare materială sau risc de sărăcie, în cadrul programului „Sprijin pentru România”.

Angajaţii operatorului naţional de servicii poştale distribuie populaţiei cu venituri reduse un prim lot de peste 35.000 de carduri electronice în judeţele Ilfov, Brăila, Buzău, Olt și Galați.

Următorul lot de aproape 300.000 de carduri va fi livrat de angajații poștali săptămâna viitoare, la nivelul întregii țări. Dintre acestea, aproximativ 55.000 de carduri vor ajunge la beneficiarii din București.

Distribuirea va fi realizată de către Poşta Română la domiciliile beneficiarilor, într-un termen de maximum cinci zile lucrătoare de la primirea acestora din partea emitenților autorizați, întreaga perioadă de valabilitate a convenției fiind de 18 luni de la semnarea documentului.

Voucherele sociale, în valoare de 250 de lei, acordate prin programul „Sprijin pentru România”, vor fi livrate în patru tranșe, o dată la două luni, până la finalul anului.

Încărcarea voucherelor se va face după ce se încheie procesul de distribuire, așa că, ajutoarele aferente tranșei I vor ajunge la beneficiari începând cu data de 20 iunie 2022.

Sursa: Poșta Română

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705