Site icon FĂLTICENI ONLINE

Două decese în accidente rutiere pe raza comunei Cornu Luncii în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere, pe raza localității Brăiești din comuna Cornu Luncii.

Vineri, 24 iunie, la ora 10, un bucureștean în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă pe de Drumul Național 2 E, în localitatea menționată.

Autoturismul, în care se mai aflau alte 4 persoane, tot din București, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 45 ani, și vătămarea corporală a altor 3 pasageri cu vârste cuprinse între 5 și 39 de ani.

Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni și la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.      

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”,  și ”vătămare corporală din culpă”.

După cum v-am informat, în această dimineață o femeie și-a pierdut viața, în aceeași localitate, după o coliziune între un tren de persoane și un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Exit mobile version