Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Soldati romani din fortele speciale se pregatesc pentru defilarea din cadrul repetitiilor generale pentru parada militara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in Bucuresti, joi, 28 noiembrie 2013. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Prin intermediul unui proiect de lege aflat în dezbatere publică e puțin timp, urmează să fie modificată legislația privind pregătirea populaţiei pentru apărare (Legea nr. 446 / 2006).

Printre altele, modificările propuse vizează și sancțiunile aplicate celor ce nu respectă regulile impuse de legislația din domeniu.

Astfel, alături de cetățenii încorporabili sau rezerviști, și rezerviștii voluntari vor putea primi amenzi de peste 8.000 de lei pentru refuzul de a primi ordinul de chemare sau neprezentarea la timp la centrul militar, în cazul instituirii stării de urgenţă, a stării de asediu sau de război, printre altele.

Mai multe detalii puteți afla din articolul publicat de avocatnet.ro

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura