Trei victorii ale pugiliștilor din Fălticeni în prima zi a calificărilor din cadrul Campionatului Național de Box Juniori

În această după-amiază, la Brăila, au început meciurile de calificare din cadrul Campionatului Național de Box pentru Juniori.

În ring au urcat și trei dintre cei patru pugiliști de la secția de box ACS Șomuz Fălticeni. Cu toții au obținut calificarea în urma unor victorii detașate!

La categoria 52 de kilograme, în cel de-al treilea meci al zilei, Liviu Gabriel Ciobanu l-a învins pe Ilie Bărbat, din Medgidia (decizie 5-0). În competiție sunt înscriși 12 sportivi.

La categoria 60 de kilograme (cu 24 de sportivi înscriși), Sebastian Constantin Boambă l-a învins pe Hella Feher David, din Miercurea Ciuc (decizie 4-1).

La categoria 63 de kilograme (cu 18 sportivi înscriși), Dinu Claudiu Dario l-a învins pe Bincaru Darius, de la clubul Steaua București (decizie 5-0).

Miercuri, 9 noiembrie, va boxa Sergiu Străjeriu. La categoria 48 de kilograme, el îl va întâlni pe ieșeanul Toader Andrei Sebastian. O victorie i-ar asigura lui Sergiu medalia de bronz, pentru că la această categorie sunt înscriși doar 8 boxeri.

Postări recente

Finala pentru promovare: Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț în bătălia pentru Liga a 2-a

Tinerii tenismeni au sărbătorit Ziua Copilului într-un nou turneu la Fălticeni

Juniorii echipei Șomuz Fălticeni au fost eliminați din faza națională a campioatului Under 17