Tânăr din Bogdănești depistat la volan fără permis de conducere și având o alcoolemie de peste 1 la mie

În primele ore ale zilei de Sf. Andrei, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe Drumul Județean 209H, în afara localității Baia, în zona Peco-Baia, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 24 ani, din comuna Bogdănești.

Acesta emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

La momentul opririi în trafic șoferul a declarat că posedă permis de conducere eliberat de autoritățile dintr-un stat european, însă la sediul Poliției municipiului Fălticeni acesta a recunoscut că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără permis de conducere”.

Postări recente

O autocisternă ucraineană încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN2 la ieșirea din Vadu Moldovei. În apropiere s-a răsturnat și o autocisternă a pompierilor

Accident rutier între un autoturism și un autobuz de transport persoane

Transport fictiv de cherestea identificat în trafic de poliţiştii din Fălticeni