Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

A treia zi de concurs la Campionatul național de înot în bazin scurt pentru cadeți de la Miercurea Ciuc.

Echipa secției de înot Nada Florilor Fălticeni și-a trecut în palmares alte 3 titluri naționale, în proba de ștefetă feminină 4×50 metri mixt, 50 metri liber feminin și 100 metri spate feminin.

Performera echipei a fost și astăzi Daria Silișteanu, numele ei fiind asociat cu alte trei recorduri naționale doborâte.

Ștafeta feminină de 4×50 de metri mixt de la Nada Fălticeni este campioană națională la juniori 13 ani, în componența: Daria Silișteanu, Alecsia Tenciu, Lorena Otvos și Daria Asaftei. În această probă, Daria Silișteanu a realizat record național de seniori la 50 metri spate, cu timpul de 28.27, doborând vechiul record care îi aparținea colegei sale Aissia Prisecariu

Cu medalie de aur și record național a încheiat Daria Silișteanu și proba de 50 de metri liber. Timpul său de 26 secunde și 17 sutimi, a fost mai bun cu aproape o secundă față de vechiul record stabilit în  anul 1992

Ziua s-a încheiat cu un nou rezultat fabulos al Dariei Silișteanu în finala probei de 100 metri spate, campioană națională și din nou record național doborât! Cu 1 minut și 74 de sutimi, fălticeneanca a stabilit un nou record la nivelul de vârstă 13 ani. Vechiul record îi aparținea Cameliei Potec, stabilit în anul 1995.

În ultima zi de concurs, duminică, 11 decembrie, ACS Nada Florilor va concura în proba feminină de ștafetă 4×50 de metri liber.

Echipa Nada Florilor își îmbogățește zestrea de medalii și recorduri naționale la Campionatul național de înot al cadeților (falticenionline.ro)

Fălticeneanca Daria Silișteanu a doborât un record național vechi de 37 de ani la naționalele de înot în bazin scurt pentru cadeți (falticenionline.ro)

About Author

ByB.P.