Home ACTUALITATE Examenul pentru permisul de conducere va fi susţinut şi în zilele de sâmbătă din luna februarie

Examenul pentru permisul de conducere va fi susţinut şi în zilele de sâmbătă din luna februarie

by A.S.
0 comment

Necesitatea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, la nivelul judeţului Suceava, impune suplimentarea sesiunilor de examinare.

Astfel, potrivit anunţului făcut de Prefectura Suceava, în zilele de  sâmbătă, 4, 11, 18 și 25 februarie, vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, în exclusivitate pentru categoria B.

Pentru cele patru sesiuni suplimentare programate în luna februarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30.

You may also like

Lasă un răspuns

[script_97]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705