Şomuz Fălticeni a început pregătirea de iarnă

Vacanţa a luat sfârşit şi pentru echipa de fotbal Şomuz Fălticeni! Luni, 30 ianuarie, a avut loc reunirea lotului, la Stadionul “Constantin Jamaischi”.

La primul antrenament, condus de antrenorul Daniel Stoica, alături de colegii Florin Ailenei şi Marius Lup, au fost prezenţi mare parte dintre jucătorii din prima parte a sezonului, dar şi câţiva jucători pe care conducerea clubului intenţionează să-i legitimeze în perioada următoare. În pregătire se află şi un junior ganez.

Clubul s-a despărţit de portarul Silviu Iederan, fundaşii Florin Antonesei, Vasile Chirilescu (au renunţat la activitatea fotbalistică), Vasile Vitu, mijlocaşul Alexandru Pitic, atacantul Robert Martin (care a revenit la Foresta Suceava), iar atacantul Robert Ciobanu se va transfera, cel mai probabil, la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Antrenamentele zilnice şi perioada de cantonament vor fi organizate la Fălticeni, iar la sfârşitul fiecărei săptămâni echipa va susţine un meci de pregătire.

Directorul sportiv, profesorul Iulian Darabă, a precizat că au fost stabilite jocuri de pregătire cu Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava, Aerostar Bacău, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Postări recente

Liga 3: Rezultatele ultimei etape din sezonul regular. Programul echipei Şomuz Fălticeni în play-out

Liga 3: Ultima etapă se desfășoară fără Șomuz Fălticeni

Futsal: CSS “Nicu Gane” Fălticeni va participa la Turneul final al Campionatului Național U19