Șomuz Fălticeni câștigă primul meci amical din perioada de pregătire

La finalul primei săptămâni a pregătirii de iarnă, Șomuz Fălticeni a disputat un meci amical în compania Științei Miroslava. Meciul s-a disputat la Roman, pe teren sintetic.

Antronorul Daniel Stoica, alături de colaboratorii săi, profesorii Florin Ailenei și Adrian Avrămia, au avut la dispoziție 21 de jucători.

Șomuz a început amicalul cu echipa pregătită de Tibor Selymes în următoarea formulă: Zvoronciuc –  Alecsandru, Luțu, Asibey, Ciobanu, Bejenar, Dănilă, Cîrstean, Popovici, Julei, Bolou. Până la pauză în echipa din Fălticeni au fost efectuate două schimbări: Julei și Dănină au fost înlocuiți de Savin și Merticariu.

Daniel Bejenar a deschis scorul pentru Șomuz, în minutul 30.

Știința Miroslava a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, apărată de Zvoronciuc.

Repriza a doua a început în componența: Ivan – Maganu, Pintilie, Asibey, Rogoza – Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Maxim – Savin, Cara. În ultimul sfert de oră a fost introdus pe teren și Pașcu.

Andrei Merticariu a dublat avantajul Șomuzului în minutul 60.

Programul de pregătire continuă cu un cantonament în Fălticeni, în intervalul 6-13 februarie, perioadă în care jucătorii vor avea câte două antrenamente pe zi.

Vineri, 10 februarie, este programat al doilea joc amical, în compania echipei Ceahlăul Piatra Neamț (locul desfășurării urmează să fie stabilit).

Postări recente

Liga 3: Rezultatele ultimei etape din sezonul regular. Programul echipei Şomuz Fălticeni în play-out

Liga 3: Ultima etapă se desfășoară fără Șomuz Fălticeni

Futsal: CSS “Nicu Gane” Fălticeni va participa la Turneul final al Campionatului Național U19