Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de marți, 6 iunie 2023, pe drumul care leagă localitățile Păltinoasa și Ilișești. Evenimentul tragic a avut consecințe devastatoare, doi tineri pierzându-și viața în urma impactului devastator.

Victimele, un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Boroaia, și o tânără în vârstă de 24 de ani, din județul Botoșani, au fost implicate într-un accident în care și-au pierdut viața în mod tragic. Cei doi se aflau într-un autoturism înmatriculat în Danemarca, care a pătruns pe contrasens și a lovit ușor un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr din Adâncata. Ulterior, vehiculul în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal într-un autocamion condus de un bărbat din Dumbrăveni.

După impactul violent, tânărul șofer din Boroaia și tânăra din Botoșani au rămas încarcerați în fiarele contorsionate ale autoturismului lor. Echipajele de pompieri militari au intervenit pentru a-i extrage din mașină, însă fata era deja decedată, iar șoferul a pierdut lupta pentru viață în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de către salvatori.

Autoritățile rutiere vor stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea acestui tragic accident.

Această tragică întâmplare le reamintește tuturor conducătorilor auto despre necesitatea respectării regulilor de circulație și adoptării unui comportament responsabil pe șosele, pentru a preveni astfel de evenimente nefericite și a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

About Author

%d blogeri au apreciat: