Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Fălticeneanca Daria Silișteanu uimește prin evoluția sa la Campionatul European de juniori de la Belgrad. În aceasstă seară, aceasta a reușit să corecteze un record național de seniori care se păstra de 21 de ani, depășind performanța anterioară a Dianei Mocanu.

Silișteanu, componentă a lotului național și reprezentantă a Clubului Sportiv Dinamo, s-a calificat în finala probei de 50 de metri spate, după ce a dominat prima semifinală cu un timp de 28,59 secunde. Susținută de antrenorii săi, Luis Lăcătuș (prezent la Belgrad) și Andrei Pinticanu, tânăra sportivă a reușit să doboare recordul național al Dianei Mocanu, care era de 28,73 secunde și se menținea neînvins de două decenii. Această performanță excepțională îi conferă lui Silișteanu titlul de deținătoare a recordului național de la 14 ani și până la categoria seniori.

Mâine, la ora 18.14, Daria se va întrece pentru o medalie în finala Campionatului European de la Belgrad, unde va fi cea mai tânără sportivă dintre cele opt finaliste. Performanța ei remarcabilă în semifinale a plasat-o pe locul doi în clasamentul general, fiind devansată doar de către înotătoarea maghiară Lora Fanni Komoroczy, în vârstă de 17 ani, care a realizat un timp de 28,32 secunde.

Foto – Arhivă

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: