Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Înotătoarea Daria Silișteanu a câștigat medalia de bronz în proba de 50 metri spate din cadrul Campionatului European de Juniori de la Belgrad. Aceasta este prima medalie a delegației României la aceste întreceri continentale.

Finala a avut loc în această seară. Cu timpul de 28.46 (mai bun decât cel din semifinale), fălticeneaca a încheiat cursa pe locul 3, la doar 5 sutimi distanță de poziția a 2-a, ocupată de britanica Blythe Kinsman, și la 38 de sutimi de Lora Fanni Komoroczy din Ungaria. Daria Silișteanu a fost cea mai tânără înotătoare dintre cele 8 finaliste.

După ce marți a doborât vechiul record național al Dianei Mocanu, eleva antrenorilor Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș a stabilit astăzi, în finala la 50 metri spate, un nou record național la nivel de seniori, ea având doar 14 ani!

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: