Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Încă o seară cu emoții pentru elevele antrenorilor Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș, care au reprezentat România în două finale la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Belgrad.

Daria Silișteanu a strălucit în proba de 100 metri spate, obținând medalia de argint! Fălticeneanca a înotat cele două lungimi de bazin într-un timp de 1:01.24.

Această performanță nu doar că i-a adus medalia de argint, dar a reprezentat și un nou record național la categoria de vârstă de 14 și 15 ani. Într-o luptă strânsă, pe primul loc s-a clasat maghiara Lora Fani Komoroczy, cu un timp de 1:01.10 min.

În aceeași finală, Aissia Prisecariu a obținut o poziție de top, clasându-se pe locul al cincilea cu timpul de 1:01.55.

În proba de ștafetă, echipa României, cu Daria Silișteanu între componente, a concurat în finala la 400 metri mixt feminin, obținând o clasare pe locul 6.

Daria Silișteanu a cucerit la europenele de la Belgrad două medalii pentru delegația României: bronz la 50 metri spate și argint la 100 metri spate.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: