Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

În perioada 7-9 iulie 2023, Serviciul Rutier – IPJ Suceava, în colaborare cu subunitățile din cadrul inspectoratului, au desfășurat o serie de acțiuni menite să prevină accidentele rutiere cauzate de consumul de alcool și substanțe interzise.

Acțiunile au urmărit disciplinarea participanților la trafic și depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise. În cadrul acțiunii desfășurate, peste 800 de șoferi au fost supuși testelor cu aparatele etilotest și drugtest.

Rezultatele acestor teste au condus la aplicarea unui număr total de 271 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 94.254 lei. De asemenea, autoritățile au reținut 33 de permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare. Pe lângă sancțiunile contravenționale, au fost constatate în flagrant un număr de 17 infracțiuni la regimul rutier.

Zece persoane au fost prinse conducând sub influența alcoolului, 3 persoane conduceau sub influența substanțelor psihoactive, 2 persoane conduceau cu permisul de conducere reținut sau suspendat, iar alte 2 persoane conduceau fără a deține permis de conducere.

About Author

%d blogeri au apreciat: