Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

În această dimineață, un incendiu a cuprins o casă de locuit din comuna Hânțești, localitatea Berești. Autoritățile au fost alertate la ora 05:40, iar pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea la fața locului, incendiul se manifesta deja puternic, afectând întreaga casă. Pompierii au reușit să localizeze și să stingă flăcările. În urma cercetărilor efectuate în interiorul locuinței a fost descoperit trupul  carbonizat al unui bărbat în vârstă de 79 de ani.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a distrus în întregime casa de locuit și toate bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor pare a fi o lumânare aprinsă care a fost lăsată nesupravegheată.

Această tragedie reprezintă un nou avertisment cu privire la pericolele pe care le poate genera neglijența în utilizarea surselor de foc deschis în locuințe. Cetățenii trebuie să fie extrem de atenți și precauți atunci când utilizează lumânări în spații închise și să le supravegheze în permanență pentru a preveni tragediile ca aceasta.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: