Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

De zece etape și un moment de mare inspirație a avut nevoie Șomuz Fălticeni pentru a obține prima victorie în campionat!

Sâmbătă, 28 octombrie, Șomuz a învins cu 1-0 echipa FC Bacău.

Unicul gol al partidei, a fost marcat de Emmanuel Osei Asibey, în minutul 61. Emma a obținut o lovitură liberă în cercul de la centrul terenului, în propria jumătate de teren. L-a văzut pe portarul advers ieșit din cadrul porții și a șutat perfect de la 55,6 metri. El ne-a mărturisit că a mai avut astfel de reușite în Ghana.

Păstrând proporțiile, un gol identic cu cel reușit de Asibey a marcat în această după-amiază de Harry Kane în campionatul Germaniei (Bayern – Darmstadt 8-0).

Victoria i-a fost dedicată antrenorului Daniel Stoica, care în ziua meciului și-a pierdut tatăl și nu a fost prezent la meci.

Cu victoria de astăzi, Șomuz părăsește ultima poziție a clasamentului (singurul loc direct retorgradabil).

Succesul de astăzi este primul pentru Șomuz în fața propriilor suporteri după mai bine de 6 luni! Ultima victorie, 1-Csiksereda II, pe data de 1 aprilie.

About Author

2 thoughts on “Șomuz Fălticeni obține prima victorie în campionat. Gol marcat de la centrul terenului”

Comments are closed.

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura