Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În noaptea de marți spre miercuri, 14 / 15 noiembrie 2023, municipiul Fălticeni va fi tranzitat de un nou transport agabaritic de mari dimensiuni. Sunt anunțate măsuri speciale pentru desfășurarea sigură a acestei operațiuni.

Poliția Locală Fălticeni a anunțat că, în contextul acestui transport excepțional, sunt necesare reglementări temporare privind parcarea autoturismelor în zonele afectate de traseul convoiului. Astfel, conducătorii auto care își parchează vehiculele pe bulevardul 2 Grăniceri, în intervalul până la semaforul electric de la intersecția cu strada Dogari, sunt rugați să le parcheze paralel și lângă bordură.

De asemenea, pentru a facilita accesul transportului agabaritic și pentru a asigura un traseu lipsit de obstacole, conducătorii auto care își lasă autoturismele pe bulevardul 2 Grăniceri, începând de la semaforul electric spre centrul municipiului (bulevardul Revoluției și strada Sucevei), sunt rugați să își ridice autoturismele. Această restricție este valabilă exclusiv pe sensul de mers Roman – Suceava.

Măsurile adoptate au ca scop asigurarea unui tranzit sigur și fără incidente, atât pentru transportul agabaritic, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Poliția Locală Fălticeni mulțumește anticipat cetățenilor pentru înțelegere și cooperare în această situație specială.

About Author