Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Patru autovehicule au fost implicate, în această seară (după ora 18), într-un grav accident rutier la ieșirea din Păltinoasa spre Gura Humorului, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, locotenentul Alin Găleată.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD), cu sprijinul unui echipaj SAJ. În sprijin, a fost trimis și echipajul SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Două persoane erau rănite. Una dintre ele a fost găsită încarcerată și în stare de inconștiență.

Au fost implicate un autocamion cu remorca, un microbuz de transport marfă și două autoutilitare.

Șoferul inconștient (aproximativ 60 de ani) a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Suceava. Cel de-al doilea ranit a fost preluat de echipajul SMURD B2 și transportat la CPU Gura Humorului.

În urma accidentului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN17, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

GALERIE FOTO ACCIDENT RUTIER PĂLTINOASA

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: