Home ACTUALITATE Sute de amenzi aplicate de poliţiştii suceveni. Peste 100 de conducători auto au rămas fără permis de conducere

Sute de amenzi aplicate de poliţiştii suceveni. Peste 100 de conducători auto au rămas fără permis de conducere

by A.S.
0 comment

La sfârşitul săptămânii trecute, în intervalul 4 – 6 iunie 2021, poliţiştii suceveni au aplicat 562 sancţiuni contravenţionale în valoare de 306.725, în urma unor acţiuni pe linie rutieră.

Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formațiunile de profil din județ, a organizat, pe raza  județului Suceava, o acţiune preventiv-reactivă pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

De asemenea, a fost derulată şi o acţiune preventiv-reactivă pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 364 testări cu aparatul etilotest

Pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate în urma celor două acţiuni, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 103 permise de conducere, au retras 22 certificate de înmatriculare şi au constatat 6 infracţiune la regimul rutier.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705