Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Duminică, 13 iunie, s-au disputat meciurile ultimei etape din Liga feminină de fotbal Under 17. Un campionat care se dispută pe repede înainte, cu 3 meciuri în doar 6 zile.

În seria a 4-a, fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni au obţinut o victorie categorică, 6-0 pe terenul echipei Atletic Club Onix 2010.

Denisa Pînzariu a marcat patru dintre golurile echipei pregătite de profesorul Marcel Irimie. Câte un gol au marcat Horodnic şi Leontescu.

CSS Nicu Gane: Bejenariu, Bălinişteanu, Iacob, Dohotaru, Leontescu, Puha, Loghin, Ignat, Horodnic, Liuţe, Pînzariu, Liuţe. A mai jucat Moroşan.

În cel de-al doilea meci al rundei, Zimbrul Tulcea a învins în deplasare, cu 6-2, pe Universitatea Galaţi.

Acest rezultat a ajutat echipa din Fălticeni, care a urcat pe locul doi în serie şi va disputa barajul pentru calificarea la turneul final. Fetele au parcurs peste circa 1500 de kilometri pentru a ajunge să joace acest baraj.

CSS Nicu Gane urmează să întâlnească echipa clasată pe primul loc în seria a 3-a, Vasas Femina. Un adversar dificil, care şi-a câştigat seria cu punctaj maxim şi fără gol primit.    

“Aventura echipei U17 în campionatul naţional, a debutat luni, cu o testare rapida, urmată de o deplasare de 400 km în inima Dobrogei, în localitatea Topolog. Cu 6 fete care s-au alăturat echipei în ultimul moment echipei, pentru a suplini numeroasele absenţe datorate programării meciului în timpul săptămânii, a trebuit să ne recunoaştem învinşi cu 8-2 de o echipă ambiţioasă, şi se părea că va urma o săptămâna neagră.

A urmat un meci vineri, cu Universitatea Galaţi, o partidă în care am strâns rândurile şi am reuşit să învingem cu 2-1.

A urmat o noapte de odihnă după care a doua zi ne-am urcat iar în microbuz cu destinaţia Râmnicu Sărat. Fotbalul ne face de multe ori surprize plăcute iar atunci când este practicat cu plăcere şi pasiune, cu zâmbetul pe buze şi într-o atmosferă familiara, rezultatele nu pot fi decât pozitive. 6-0 pentru fetele noastre si o calificare meritată în faza următoare a competiţiei.

La finalul unei saptamani în care am parcurs aproximativ 1500 de km, am câştigat ceea ce ne-a lipsit mult timp: o familie, una care atunci când întâmpină greutăţi le înfruntă, se motivează la înfrângeri şi se bucură la victorii”.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: