Home ACTUALITATE Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” are un nou comandant. Colonelul Blaga Radu Marcel a fost împuternicit la conducerea instituţiei

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” are un nou comandant. Colonelul Blaga Radu Marcel a fost împuternicit la conducerea instituţiei

by A.S.
0 comment

Săptămâna a început cu schimbări în condurerea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

Luni, 5 iulie 2021, a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii școlii între colonelul Ionel Postelnicu, numit recent la conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, cel care a condus unitatea în ultimii patru ani, și colonel Blaga Radu Marcel, noul comandant al școlii.

Activitatea s-a desfășurat în prezența colonelului Brâncoveanu Gheorghe-Marian, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, și a personalului Școlii Militare de Jandarmi Fălticeni.

Colonelul Blaga Radu-Marcel a deținut, din anul 2017 și până în prezent, funcția de locțiitor al comandantului la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Parcursul său profesional este marcat de numeroase stagii de formare în state membre UE și de participarea în cadrul unor misiuni internaționale sub egida NATO și ONU.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705