Home Sport Secţia de înot ACS „Nada Florilor” Fălticeni participă la Campionatul Naţional de Înot Cadeţi. Primele rezultate: un titlu naţional şi două titluri de vicecampion

Secţia de înot ACS „Nada Florilor” Fălticeni participă la Campionatul Naţional de Înot Cadeţi. Primele rezultate: un titlu naţional şi două titluri de vicecampion

by A.S.
0 comment

La Bucureşti este în plină desfăşurare Campionatul Naţional de Înot (14-18 iulie), competiţie rezervată cadeţilor legitimaţi la secţiile de înot, masculin 12, 13 şi 14 ani, feminin 12 si 13 ani.

Între concurenţi se află şi nouă înotători de la ACS „Fada Florilor” Fălticeni, pregătiţi de Andrei Pinticanu şi Luis Lăcătuş. Este vorba despre Daria Silisteanu, Alecsia Tenciu, Aissia Prisecariu, Daria Alexa, Rianna Amariei, Elena Radu, Ioana Georgescu, David Zarojanu şi Rareș Pricopoaia.

După prima zi, ACS „Nada Florilor” a obţinut un titlu naţional, prin David Zarojanu, în proba de 400 metri Liber, şi un titlu de vicecampion naţional, prin Alecsia Tenciu, în proba de 100 metri Bras.

Veşti bune au veni şi în a doua zi a întrecerilor. Aissia Prisecariu este vicecampioană naţională în proba de 100 metri liber.

Fălticeni Online vă va ţine la curent cu performanţele înotătorilor din Fălticeni. Aceştia concurează în 30 de probe!

Zarojanu David- campion naţional în proba 400 metri Liber
Tenciu Alecsia- vicecampioană naţională în proba 100 metri Bras
Prisecariu Aissia- vicecampioană naţională în proba 100 metri Liber

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705