Home Local Competiție surpriză pentru mămicile copiilor care practică tenisul de câmp la Fălticeni

Competiție surpriză pentru mămicile copiilor care practică tenisul de câmp la Fălticeni

by A.S.
0 comment

Programul “Zilele Municipiului Fălticeni” a venit cu o competiție surpriză pentru mămicile micilor tenismeni din Fălticeni.

Pentru că sunt tot timpul alături de copii, cu ocazia turneelor la care aceștia participă, a apărut ideea organizării unui turneu în care cei mici să-și susțină la rândul lor mamele.

Astfel, timp de două zile (13-14 iulie),terenul cu zgură din cadrul Bazei de agrement “Nada Florilor” a găzduit prima ediție a concursului de tenis “Cupa Mămicilor”.

 „A fost o surpriză şi pentru mine ca antrenor, care mă întâlnesc cu aceste doamne aproape zi de zi, felul cum au jucat la această competiție. Au potenţial şi au hotărât să continue turneul în fiecare lună. Aşteptăm şi alte mame să li se alăture”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu. El a ținut să remarce arbitrajul competent al doamnei Mihaela Coman, susținerea copiilor și sprijinul familiei Stan și al administrației locale pentru asigurarea premiilor oferite la finalul competiţiei.

Clasamentul primei ediții a Cupei Mămicilor arată astfel: Locul 1  – Andreea Stan; Locul 2 – Dalia Mitocaru; Locul 3 – Roxana Radion şi Mihaela Vasiliu. Celelalte competitoare care au contribuit la reuşita spectacolului sportiv au fost: Corina Pavel, Alexandra Pintilii, Anişoara Nistor şi Mihaela Tanasă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705