Competiție surpriză pentru mămicile copiilor care practică tenisul de câmp la Fălticeni

Programul “Zilele Municipiului Fălticeni” a venit cu o competiție surpriză pentru mămicile micilor tenismeni din Fălticeni.

Pentru că sunt tot timpul alături de copii, cu ocazia turneelor la care aceștia participă, a apărut ideea organizării unui turneu în care cei mici să-și susțină la rândul lor mamele.

Astfel, timp de două zile (13-14 iulie),terenul cu zgură din cadrul Bazei de agrement “Nada Florilor” a găzduit prima ediție a concursului de tenis “Cupa Mămicilor”.

 „A fost o surpriză şi pentru mine ca antrenor, care mă întâlnesc cu aceste doamne aproape zi de zi, felul cum au jucat la această competiție. Au potenţial şi au hotărât să continue turneul în fiecare lună. Aşteptăm şi alte mame să li se alăture”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu. El a ținut să remarce arbitrajul competent al doamnei Mihaela Coman, susținerea copiilor și sprijinul familiei Stan și al administrației locale pentru asigurarea premiilor oferite la finalul competiţiei.

Clasamentul primei ediții a Cupei Mămicilor arată astfel: Locul 1  – Andreea Stan; Locul 2 – Dalia Mitocaru; Locul 3 – Roxana Radion şi Mihaela Vasiliu. Celelalte competitoare care au contribuit la reuşita spectacolului sportiv au fost: Corina Pavel, Alexandra Pintilii, Anişoara Nistor şi Mihaela Tanasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *