Home ACTUALITATE Incident rutier în Fălticeni. O autoutilitară a părăsit carosabilul la intrarea pe bulevardul 2 Grăniceri. Conducătorul auto a fost resuscitat

Incident rutier în Fălticeni. O autoutilitară a părăsit carosabilul la intrarea pe bulevardul 2 Grăniceri. Conducătorul auto a fost resuscitat

by A.S.
0 comment

Un incident grav s-a petrecut în seara zilei de joi, 22 iulie, în jurul orei 18, la intrarea pe bulevardul 2 Grăniceri.

O autoutilitară aparținând unui distribuitor de țiglă metalică, cu sediu în județul Suceava, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara carosabilului, pe un spațiu verde aflat la o diferență de nivel de circa trei metri.

Autoutilitara a avariat ușor un autoturism aflat în acel moment în trafic. Vehiculul nu s-a răsturnat, dar s-a oprit în elmentele de fier beton ale unei structuri din beton (temelia unei construcții).   

Conducătorul auto a fost găsit în comă.

La fața locului au ajuns pompierii din Fălticeni, cu modulul de descarcerare, o ambulanța SMURD, o ambulanță cu echipaj medical a Stației de Ambulanță Fălticeni, echipaje ale Poliției Municipale și Poliției Locale.

Șoferul a fost resuscitat minute în șir de un polițist apoi de cadrele medicale, iar după stabilizare a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Informații de la fața locului, neconfirmate oficial, pun incidentul pe seama unui preinfarct suferit de conducătorul auto.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705