Home Local Trei autovehicule avariate în ultima zi din iulie, în urma unui accident rutier care s-a produs pe strada Sucevei din Fălticeni

Trei autovehicule avariate în ultima zi din iulie, în urma unui accident rutier care s-a produs pe strada Sucevei din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Doi conducători auto au fost implicați într-un eveniment rutier pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, în ultima zi din luna iulie. În urma evenimentului, trei mașini au fost avariate iar unul dintre șoferii implicați a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sâmbătă, 31 iulie, în jurul orei 12:20, un bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Drăgușeni, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, pe relația Fălticeni către Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 26 ani.

În urma coliziunii autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism care era parcat în afara părții carosabile.

În urma coliziunii a rezultat avarierea celor trei vehicule și vătămarea corporală ușoară atânărului de 26 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Fălticeni, fără să rămână internat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-li-se probe de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705