Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Actualizare

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 12:50, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 E 85, în dreptul intersecției cu DC 39 Calafindești, un bărbat de 44 de ani, din comuna Calafindeşti, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe drumul comunal, moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta condusă din sens opus de către un bărbat de 27 de ani din comuna Bălcăuţi.

Din accident a rezultat decesul motociclistului.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Știrea inițială

Final tragic pentru un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Bălcăuți, județul Suceava.

Tânărul, aflat pe o motocicletă, a fost implicat într-un accident rutier la intersecția unui drum comunal cu Drumul European 85, la ieșirea din comuna Grănicești spre Siret.

Accidentul s-a produs joi, 5 august 2021. Motociclata a intrat în coliziune violentă cu partea lateral dreapta față a unui microbuz.

În urma impactului, tânărul a fost proiectat pe carosabil și a decedat.

Polițiștii trebuie să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.  

Foto: C Filip / Info Trafic RO& UE

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: