Home Util Săptămâna începe cu lucrări în programul de reabilitarea a rețelor de apă din Fălticeni, pe străzile Pietrari și Mihai Eminescu

Săptămâna începe cu lucrări în programul de reabilitarea a rețelor de apă din Fălticeni, pe străzile Pietrari și Mihai Eminescu

by A.S.
0 comment

ACET Fălticeni a anunțat că în cursul zilei de luni, 9 august 2021, sunt programate două intervenții în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeniˮ.

Intervențiile vor avea loc astfel:

Între orele 08:00-15:00 vor avea loc lucrări pe instalația hidraulică la Rezervoarele Pietrari pe conducta din Fontă  φ 175 mm și conducta tip PEHD φ 160 mm de pe strada Pietrari.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Caporal Popescu (parțial), Pietrari, Mihail Sadoveanu (parțial), Ștefan cel Mare (parțial), Cuza Vodă (parțial), Costică Artenie, Ion Dragoslav (parțial), Mihai Eminescu și Anton Holban, Spitalul Municipal Fălticeni, Pan-Agrosemenic, Cabinetul Medical Dr. Larion.

De asemenea, între orele 09:00 – 12:00 se va inteveni pentru cuplarea conductei noi tip PEHD 110 mm la conducta tip PEHD 110 mm de pe str. Mihai Eminescu.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Mihail Sadoveanu (parțial).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705