Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei acțiuni pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii suceveni au aplicat 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80.240 de lei.

Au fost efetuate 560 testări cu aparatul etilotest.

Acțiunea a fost derulată în perioada 13-15 august 2021, seara și noaptea, de către lucrătorii Serviciului Rutier Suceava și cei ai formațiunile de profil din județ.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 24 permise de conducere, au retras 16 certificate de înmatriculare şi au constatat 8 infracţiuni la regimul rutier.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat din comuna Vulturești, depistat în stare avansată de ebrietate, potrivit IPJ Suceava.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 02.30, o patrulă din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza localităţii, autoturismul condus de bărbatul din comuna Vultureşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.”

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: