Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Actualizare

în jurul orei 17:05, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 208 S, în localitatea Probota, în dreptul unui imobil, un bărbat din oraşul Dolhasca s-a angajat în depășirea a două autovehicule, care circulau în fața sa, a părăsit partea carosabilă și a acroșat trei podețe din beton de pe partea stângă a drumului.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Ştirea iniţială

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit în acestă după-amiază pe raza localității Probota, în urma unui accident rutier.

Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar patru persoane implicate în eveniment au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au intervenit cu autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Două echipaje ale Serviciului de Ambulață au evaluat victimele. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

About Author

ByB.P.